Klacht: Geen mobiele internet

op 18 oktober 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste
Ik heb nu al 2 weken geen mobiele internet. Nu blijkt dat een klant van BEN om nummerbehoud heeft aangevraagd. Ze hadden hem mijn nummer gegeven. Dat heeft tmobile kunnen terug draaien, alleen het internet doet het nog steeds niet. Dit probleem is al eerder gebeurd en toen hebben ze me pas na mijn tig keer bellen opgelost ( 1 maand later ). Ik heb meerdere keren gebeld om het probleem op te lossen en tot heden nog steeds niks. Ze hebben me tot 2 keer toe beloofd om een nieuwe simkaart te sturen. 2 weken later nog steeds geen simkaart , want medewerkers denken dat het aan simkaart ligt. Ook de technische dienst zou mij na 3 werkdagen terug bellen, ook dat is niet gebeurd. Tot zover heb ik dus spijt dat ik over ben gestapt naar deze slechte en vooral onkundig personeel. De provider is zo slecht dat ik nu al heb besloten weg te gaan bij tmobile.
Morgen ga ik persoonlijk naar tmobile shop om een simkaart op te halen.
Hopelijk is het probleem dan opgelost

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden wanneer mijn abonnement afgelopen is

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lahfid1