Klacht: Geen mailcontact met afd buitenland.

op 05 mei 2017 over CAK in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Al enkele malen heb ik het on-line formulier ingevuld. Ik wil van zorgverlener wisselen in Duitsland. Steeds na invullen en versturren komt de mededeling “wegens een technische storing blabla”. Dat is echter al enkele weken..

Gewenste Oplossing:

Als ik dat krijg wat ik wens ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar CAK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat CAK een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CAK

Heeft op 31 augustus 2017 om 16:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Het formulier dat deze klant nodig heeft, kan de klant niet zelf van onze website halen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de klant het juiste formulier in zijn bezit heeft gekregen om zijn inschrijving bij het gewenste ziekenfonds in het woonland mogelijk te maken. We hebben de klant hierover per e-mail geïnformeerd. Hiermee sluiten we de klacht af. Ellen Webcareteam CAK

Alle klachten die gemeld zijn door Wilhelmus Hendriks