Klacht: Geen mail, geen pakket gekregen

op 01 april 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik een starterspakket besteld, ik heb tot nu toe nog geen mail of telefoontje ontvangen over de verwerking van mijn bestelling. Ook kan ik nergens vinden hoe lang de verzendtijd duurt. Wanneer kan ik mijn pakketje thuis verwachten? Na al die negatieve berichten maak ik me toch wel ongerust. Ik kan nergens eens telefoonnummer vinden en op de mail reageert het bedrijf ook niet. Beetje jammer dit, ik verwacht dat ik een mail krijg en dat mijn pakketje gewoon opgestuurd wordt want hier wordt ik niet blij van. Jammer want ik had meer van het bedrijf verwacht.

Gewenste Oplossing:

Als ik reactie krijg van het bedrijf en ik mijn pakketje thuisgestuurd krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door dyanice