Klacht: geen levering+slechte bereikbaarheid klantenservice

op 30 november 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Salontafel besteld bij leenbakker. Deze zou binnen twee weken worden geleverd. Daar ook een bevestiging van. Een dag voorafgaande aan de levering ontvang ik een mail waarin staat dat de tafel niet op voorraad is en dat Leenbakker hoopt dat zij alsnog binnen 30 dagen kan leveren! Hierop gereageerd met een mail naar klantenservice dat ik dit geen manier van doen vind en zeker niet gelet op het feit dat op de website nog steeds vermeld staat dat de tafel binnen twee weken geleverd zal worden. Op de mail heb ik na 5 dagen nog geen reactie gekregen. Getracht de klantenservice telefonisch te bereiken. Wegens drukte wordt geadviseerd op later tijdstip terug te bellen. Opnieuw na weekend gebeld en 35 minuten in de wacht gezeten voordat een onvriendelijke medewerkster aan de lijn kreeg die als enige antwoord gaf “wij hebben onderbezetting” en nee “ik kan niet aangeven wanneer de tafel nog geleverd gaat worden”!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer er tijdig was aangegeven dat er helemaal geen voorraad was van de tafel. Dan was de bestelling ook niet gedaan!! Nu voel je je als consument bedonderd. Wel geld incasseren maar niets leveren. Dan voor de consument zeer slecht bereikbaar zijn en dan ook nog geen excuus aanbieden. Allemaal verbeterpunten voor Leenbakker. Ik bestel er in ieder geval nooit meer iets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door klachtleveringHeerlen