Klacht: geen levering van de kaartjes

op 12 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 kaartjes gekocht voor het concert van Kendrick Lamar in de Ziggo dome. Voor deze kaartjes heb ik wel betaald ik heb de afschriften ook, alleen deze kaartjes zijn nooit geleverd. Het ging via het bedrijf Adyen ik heb hun een mailtje gestuurd en hun zeggen dat ik inderdaad betaald heb, dat is ook doorgegeven aan viagogo en dat hun over het transport van de kaartjes gaan. ik heb een referentie nummer gekregen van hun om door te geven aan viagogo maar ik kan nergen viagogo bereiken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de kaartjes hebben voor het concert of het geld terug meer wil ik niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daanb123