Klacht: Geen levering, geen geld retour

op 24 december 2017 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het pakket met onderdelen is na vier weken nog steeds niet geleverd. Ik kan alleen mijn geld terug krijgen als ik het pakket weiger bij levering, wat dus niet gebeurd…. En dan nog eens minstens 2 weken wacht… service afdeling kan niks doen. Geen tegemoet komt wat so ever. En zolang ik geen onderdelen krijg kan ik mijn auto niet repareren. Totale waanzin! Doe je zelf een plezier en zoek en ander bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn order nu kan annuleren mijn geld op korte termijn terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AlexanderdeVries