Klacht: geen levering en geen geld retour!

op 16 juli 2012 over Sports24 in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 14 februari 2 paar voetbalsokken besteld van nike voor 15,30 euro en na lange tijd met zo nu en dan een reactie terug op mijn vele mails zou ik mijn geld retour krijgen! tot op heden niks ontvangen de laatste mail is van 15 mei over de afhandeling hij wou mijn bankrekeningnummer heb ik gegeven maar nog steeds niks!! heb verscheidene mails gestuurd nadien maar niks weer gehoord van pim berghuizen!!!

Gewenste Oplossing:

ik zou graag mijn geld terug zien!!!!! lijkt me heel redelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Sports24 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sports24 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sports24

Heeft op 16 oktober 2012 om 15:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte Klant,

Deze klacht is reeds opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Sports24 beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door harrywilma