Klacht: geen levering

op 13 februari 2018 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdens btw aktie 2 warmtepomdrogers van siemens gekocht, helaas siemens levert niet ,er werd gezegd tussen 1 en 11 dagen levertijd ,kreeg vanmiddag tel dat het nog langer gaat duren, wel voorruit betalen maar niet leveren ,wel als je normale prijs betaald word hij binne 2 werkdagen bezorgd

Gewenste Oplossing:

ik mijn drogers geleverd krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door am egberts