Klacht: Geen levering

op 17 juli 2017 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden schoenen besteld als cadeautje voor me broertje, tot op heden nog niks gehoord en ontvangen, mailtje gestuurd gisteren nog niks over gehoord, je zou denken veel filialen dus dit zou een eerlijke tent zijn, dus niet wees gewaarschuwd mensen

Gewenste Oplossing:

Als mijn broertje zijn schoenen krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MMFakir