Klacht: Geen levering

op 14 juli 2016 over ekabels.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gisteren bestelling geplaatst en betaald op hun site. op de stie staat dat binnen 1 of 2 dagen bezorg worden. maar kreeg ik geen bevestigingsmail. vandaag heb ik ze gebeld kreeg ik engels sprekende mensen aan de telefoon. die zeggen nu dat langer dan 10 dagen zal duren. ze weten niet precies wanneer. ze zijn echt oplichterij.
ik raad niemand aan om iets te kopen

Gewenste Oplossing:

geen oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ekabels.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ekabels.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ekabels.nl

Heeft op 21 november 2016 om 14:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door bulent2014