Klacht: geen levering

op 26 december 2012 over descooterwinkel.nl in de categorie Brommers, scooters en motoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 27 november 2012 een hoog windscherm en een zadeldek besteld voor de Sym Mio bij de scooterwinkel.nl.
Tot op heden is er nog niets geleverd.
Via de mail heb ik geen bevestiging gekregen en ik heb na veel pogingen uiteindelijk de eigenaar  aan de lijn gehad. Hij zei dat hij geen mail van mij ontvangen had. Nadat we in gesprek kwamen bleek hij als test een mailtje te sturen als reply op het mailtje waarvan hij eerder zei dat hij niet ontvangen had. Dit mailtje had als adres scootfun.nl. Maar alles zou goed komen volgens *en de zending zou met 2 dagen gereed staan voor verzending en ik zou het dus met 3 dagen in huis moeten hebben. Daarna heb ik nooit meer iets gehoord van *, de scooterwinkel of scootfun. Ik heb meerdere malen gemaild maar daar kwam geen reactie op. De spullen zijn nog steeds niet geleverd. Waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.

Gewenste Oplossing:

Leveren van de spullen of geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door anontevreden