Klacht: Geen letters meer te zien

op 06 februari 2018 over Calvin Klein in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man is niet vd merk kleding, te duur! Ik vind het mooi , hem overgehaald een Calvin klein trui in de opruiming te kopen! Bij van Oorschot mode in helmond , Nu na 2 x wassen z ie je de letters niet meer en is het een ” gewone” grijze trui geworden…. Dus je snapt dat ik helaas weer tegen saaie truien aan moet kijken! Dit moet toch niet kunnen voor zo’n duur merk , wat kan ik ermee.?

Gewenste Oplossing:

Als de trui hetzelfde blijft na t wassen, nu is het een grijze trui zonder letters. Ik wil eigenlijk een nieuwe trui, dit moet toch niet kunnen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Calvin Klein

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Calvin Klein nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S@ski@23