Klacht: geen krant en min of meer onmogelijk dit online te melden

op 01 oktober 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 01 oktober 2016 geen krant ontvangen denk dit snel online te kunnen melden. Was mijn wachtwoord vergeten. Opnieuw ingesteld. Moet dan vervolgens mijn aboneenummer opgeven en krijg dan gemeld dat dat nummer aan een ander account gekoppeld is. Kan daarna niet meer verder. Waaaaat?!?!? Ben hier meer dan een uur mee bezig geweest en heb er leuk genoeg van!

Gewenste Oplossing:

Als ik zonder abonnee nummer op kan geven ( naam en adresgegevens moet toch genoeg zijn ) dat ik de krant niet heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door happy7