Klacht: geen krant

op 07 juni 2021 over De Stentor in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb alleen de zaterdagkrant op papier. Op zaterdagochtend vind ik het heerlijk om met een kopje koffie de krant te lezen én de leuke puzzels te maken. Echt balen dus als de krant niet is bezorgd. Niet mijn fout, maar toch moet ik in actie komen om toch nog de krant te krijgen. Ik wil hem op papier, dus moet ik de deur uit. Ik heb deze ochtend alleen even tijd om naar de dichtstbijzijnde supermarkt te gaan. Daar verkopen ze de Stentor niet… Als ik eind van de middag verder op jacht ga naar de Stentor blijkt hij overal al te zijn uitverkocht! Geen papieren krant dus voor mij….dat terwijl ik er gewoon voor heb betaald, er zelf actie op heb moeten nemen en het niet mijn fout is dat hij niet bezorgd is! Toch wordt het nu mijn probleem!

Gewenste Oplossing:

Ik wil alsnog de krant van zaterdag 5 juni BEZORGD hebben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Stentor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Stentor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beatrix Sikkens