Klacht: geen korting gekregen

op 25 februari 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

D.d. 25 januari 2016 hebben wij mijn vrouw en ik een stoel gekocht merk: Frank met zwart leatherlook voor de actie prijs van € 103,20. was nl € 129,00. bij de firma Leen Bakker in Spijkenisse. wij waren er zo content over dat we besloten om er nog vier aan te schaffen. We vroegen of we deze 4 stoelen ook voor de actie prijs komen kopen. Helaas was dat niet het geval, Deze actie duurde maar een week. tevens we aan de verkoopster of er binnenkort weer een actie was van deze soort stoelen. was niet het geval. we besloten toen om toch maar zonder de (actieprijs)de stoelen te kopen. voor het bedrag van € 516,00. Keurig na vier werkdagen d.d. 8 februari kregen van deze firma uit Spijkenisse een telefonische melding van ,dat we de stoelen konden ophalen. wat we dus ook deden. Nu komt het: wat schets onze verbazing dat dezelfde stoelen weer in de actiefolder stonden voor € 25,00 minder. We werden gewoon afgepoeierd aan de telefoon. Schande! Schande! we waren goede klanten altijd.

Gewenste Oplossing:

Graag zouden we willen dat we deze stoelen voor de actie prijs konden kopen. We vinden het raar dat nadat we het nagevraagd hadden bij zowel de firma uit Spijkenisse en de klantenservice of ze binnenkort weer in de actiefolder kwamen. Neen ,dat was niet het geval. En nu......14 dagen erna weer wel....! We vissen nu naast het net. Kosten ons dik € 100,00 meer.
Wij zijn al jaren goede klant bij u. Wij hebben ook al ons meubilair bij u gekocht, en diverse accessoir essen . Altijd zonder problemen, tot nu toe. Helaas. Wij hopen dat onze "klacht" het na volle tevredenheid afgehandeld word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door jokedegraaf5@upcmail.nl