Klacht: Geen korting als je geen emailadres hebt

op 21 september 2017 over Takko Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik winkel bij u met mijn verstandelijk beperkte zus. Om in aanmerking te komen voor de kortingsbonnen moet je een e-mailadres hebben. Mijn zus heeft dat niet omdat ze dit niet begrijpt. Dan krijgt ze dus geen korting. We hebben het opgelost door mijn gegevens in te voeren maar ik vind het niet fair tegenover mijn zus.
Ze begrijpt er zelf helemaal niets van. Ze zegt: ik koop er toch ook mijn kleding!

Gewenste Oplossing:

Zonder e-mailadres toch kortingsbonnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Takko Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Takko Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jaaptenbrinke@online.nl