Klacht: Geen keeperhandschoenen ontvangen.

op 14 juni 2018 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 6 werkdag gebeld, waar mijn keeperhandschoenen blijven. 10 min in de wacht, ach kan ik mee leven. Wordt doodleuk verteld, sorry we hebben het product niet meer op voorraad. Mer de vraag waarom dit niet gecommuniceerd wordt. Ja meneer we hebben het erg druk om iedereen te mailen. Dus met andere woorden: stik erin en gewoon wachten tot je een ons weegt. Neem daarna zelf contact met ons op, zodat wij van aktiesport vertellen dat we het te druk hebben. Dit kan toch niet. Wat een service. Hoop dat ze dit jaar nog falliet raken.

Gewenste Oplossing:

Als ze de winkel sluiten. Je kan niet niks laten weten als een bestelling niet doorgaat. Dan had ik het wel ergens anders besteld. Bestel geen keeperhandschoenen om mijn kont mee af te vegen. Maar dat ik ze nodig heb om te keepen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richard zonder handschoenen