Klacht: Geen kaarten ontvangen

op 12 september 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb kaarten gekocht voor maandag 17 sept voor de dalai lama in Ahoy. Dit bedrag is afgeschreven maar ik kan nix vinden in mijn mailbox hierover, of in mijn account. Omdat het onmogelijk is om contact op te nemen met viagogo, wat echt heel onprofessioneel overkomt, moet ik op dit moment maar afwachten of het misschien toch binnen komt en zo niet hoe krijg ok dan mijn geld terug?

Gewenste Oplossing:

Als ik iemand kan spreken hierover hoe ik of mijn kaarten kan krijgen of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chela