Klacht: geen inzage polis

op 01 augustus 2017 over Aegon in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Indertijd een een sprint plan polis afgesloten met mijn ex alleen staat hij op mijn ex der naam ( kon dat toen niet op 2 namen ??? )we waren toen in gemeenschap van goederen getrouwd en ook samen daar aan betaald nu zegt ze dat ik geen rechten meer op deze polis

ik heb wel het eerste blad van de polis in mijn bezit met het betreffende polis nummer maar ik kreeg geen inzagen van de polis bij Aegon.

Na email contact met Aegon liet men weten dat ik niet meer als mede polis houder op papier stond??

Gewenste Oplossing:

Kopieën van alle correspondentie van deze polis inclusief ook de eventuele uitbetaling
en terugvordering van de helft van de uitbetaling op mijn bankrekening aangezien ik daar recht op heb, heb de helft er aan meebetaald. Antwoord op hoe het mogelijk is dat iemand een mede eigenaar van polis eraf kan krijgen zonder de wet te overtreden. Ik heb niemand gemachtigd

Alle klachten die gemeld zijn door Torenvalk1959