Klacht: geen internet, tv, telefoon

[email protected] op 19 november 2020 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van 12 oktober tot de 22ste had ik geen internet, tv en telefoon. Ik hebveel behalve de frustratie ook geld mee verloren. Ik heb twee dursussen online die ik nu niet heb kunnen volgen. Ik ben 81, kom mijn huis bijna niet meer uit enz enz. TV en online evenementen en films zijn belangrijk voor me. Ik ben wel oud maar werk nog teeds, ik ben filmmaker, maar kun nu niet werken. Tot mijn verbazing gebeurde het gisteren weer. Geen internet tv en telefoon. Ik vind dat ik een compensatie van U kan eisen, van op zijn minst 250 Euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik die compensatie krijg, snel weer internet en tv krijg, en het niet meer gebeurt.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over XS4all

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over XS4all nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]