Klacht: Geen internet

op 25 december 2017 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vrijdag heb ik geen internet. Zo uit het niets zijn vrijdag avond de ethernet lampje oranje gaan knipperen, leuk zo voor de kerstdagen aangezien ik nu geen kontakt met familie in bet buitlenlamd kan hebben. Ik zou graag zo snel mogelijk een oplossing willen.

Gewenste Oplossing:

Wil dat dit snel word opgelost, ik heb trouwens wel gewoon tv

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle0704