Klacht: geen info geen portefeuille geen terugbetaling

op 30 mei 2016 over Planet sports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een portefeuille besteld op 2 mei 2016 en nog steeds niets ontvangen. Ze sturen telkens een mail met de melding dat ze binnen 48 uur zullen reageren en dan ontvang ik telkens na 2 dagen een mail met de melding dat ze binnen 72 uur zullen reageren. Ik heb hen al een mail gevraagd met de vraag om terug te storten. We zijn nu bijna een maand verder en nog steeds geen info en geen terugbetaling.

Gewenste Oplossing:

Als ik de portefeuille nu meteen toegestuurd krijg of het bedrag krijg teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Planet sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Planet sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ivanl