Klacht: Geen I.D

op 24 juni 2017 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje en stiefzoon gingen met hun vader naar de Mummy , 3 volwassen en 1 tiener . Mijn zoontje had geen I.D mee werd ook nooit om gevraagd. Hij werd geweigerd omdat ze niet geloofde dat hij 16 was. Wel konden we aantonen op andere manieren dat hij 16 is maar mocht niet. We werden afgescheept en dat op vaderdag…wij als ouders waren erbij maar tevergeefs….triestig vind ik dit .kregen geen geld terug maar 4 vrije kaarten .
Pathé de kuip wij komen daar niet meer .

Gewenste Oplossing:

Ouders zijn toch verantwoordelijk?

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dvdam