Klacht: Geen gratis pakket en betalende ‘gratis’ douchegel

op 05 juli 2017 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn online bestelling bij rituals werd automatisch een ‘gratis’ douchegel aan mijn mandje toegevoegd. Ook kreeg ik een gratis hammampakket omdat mijn bestelling meer dan 45 euro bedroeg. Voor de ‘gratis’ douchegel werd 4,5 euro aangerekend. Het hammampakket heb ik nooit ontvangen, ook niet na telefonisch contact. Wat een bedrog! De 4,5€ heb ik uiteindelijk terug gekregen. Naar de rest mag ik fluiten. Geen rituals meer voor mij.

Gewenste Oplossing:

Als ik krijg waar ik recht op heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kathyb