Klacht: geen geld,geen reaktie,enz….

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via jiggy (die prima was) overgeheveld naar 24/7.ik had bijna 50 euro en ging dus shoppen om tot die 50 te komen.alle aankopen (!!!) staan nog steeds in behandeling,al een jaar of 2…in het begin kreeg je nog reakties en kon ik per email bewijs tonen van aankopen.daarna hjoorde ik niks meer.er is nog helemaal NIKS aan mijn saldo toegevoegd.ik vertrouw het niet meer en besloot dan maar 25 euro te innen.die heb ik nooit gekregen….dus weer geklaagd.31 januari een mail dat er een reaktie op de site staat.er stond niks….vandaag,3 februari 2021,weer gekeken: er is helemaal geen reaktie bij mijn klacht,sterker nog: mijn klacht van 13 januari is verdwenen!!!! vandaag weer een reaktie geplaatst,hoe dat nou zit,waar mijn klacht en reaktie is gebleven,enz. is mijn laatste poging.ik denk dat ik naar mijn centen kan fluiten….ik snap niet dat jiggy het overgeheveld heeft naar zo’n onbetrouwbare partij.had ik nou maar 37,50 laten uitbetalen bij jiggy.na al die tijd heb ik sterk het vermoeden dat 24/7 neo is.jammer…

Gewenste Oplossing:

als ik in ieder geval die 25 euro krijg.maar liefst mijn gehele saldo.want ondanks al mijn aankopen (investering) is er geen cent toegevoegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar 247discount.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jvgui4ny 78