Klacht: geen geld terug of omruil

op 14 oktober 2016 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond een Siemens stofzuiger gekocht voor een actieprijs van iets onder de €100. Thuis direct geprobeerd voor ongeveer 30 seconden. Maar op onze gietvloer bleek hij stroef en moeilijk wendbaar. Weer alles in originele verpakking gedaan en nog de volgende middag teruggebracht in de veronderstelling dat terugname of ruilen van een nagenoeg ongebruikt apparaat binnen minder dan 24 uur geen probleem zou zijn.

De filiaalhouder weigerde echter en was na enige woordenwisseling bereid te bellen met iemand maar voorspelde al van te voren al dat dit niets zou opleveren. Met die boodschap kwam hij dan ook terug en liet mij in de winkel staan en ging een andere klant helpen.

Mijn voorstel om het apparaat te controleren op gebruikssporen wees hij bot van de hand. Ik moet het maar uitzoeken. Ik heb de stofzuiger op de toonbank achtergelaten en ben naar buiten gelopen, waarbij hij me nariep dat zijn dat hij dat ding wel zou ‘weggooien’.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Blokker een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Blokker

Heeft op 17 oktober 2016 om 17:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer,

Spijtig dat u niet tevreden bent over de Siemens stofzuiger. Blokker geeft geen tevredenheidsgarantie. Wij verkopen geen tweedehands artikelen en nemen daardoor geen gebruikte artikelen retour. De door u gebruikte stofzuiger kunnen wij niet meer verkopen. Het mogen ruilen van een artikel is bij ons alleen mogelijk wanneer het artikel ongebruikt en in een onbeschadigde verpakking wordt aangeboden, daar voldoet uw stofzuiger niet meer aan.
De winkel heeft zich aan het beleid van Blokker gehouden. Ik kan u hierin ook niet verder helpen.

Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen via e-mail, social media of telefoonnummer 0800-9131 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 uur).

Met vriendelijke groet,

Saskia
Blokker webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Schokproef