Klacht: Geen geld terug bij annulering

op 25 juli 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in maart iets besteld maar is steeds niet leverbaar, iedere maand kreeg ik een mail van het komt dan en dan, maar steeds weer een mailtje is niet leverbaar. Bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd, dit was geen probleem binnen 14 dagen staat het geld erop.. nee hoor, al 10 x gemaild nu al op 4 weken tijd geen reactie en geen geld

Gewenste Oplossing:

Ik me geld terug krij

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mode-Statements

Bericht van Mode-Statements

3 weken geleden - Hi Denise, Wat vervelend dat je een klacht hebt over Mode-Statements. Wij hebben zojuist even telefonisch contact gehad en zijn tot een goede oplossing gekomen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Mode-Statements

Alle klachten die gemeld zijn door Denise96