Klacht: Geen geld terug!

op 20 mei 2020 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Expedia biedt mij een voucher aan terwijl ik recht heb op geld terug. Een boeking onder dezelfde voorwaarden en bij hetzelfde hotel in maart is volledig aan mij terugbetaald. Expedia weigert voor mijn boeking in mei hetzelfde te doen. Ik heb al diverse mails gestuurd maar de klantenservice van Expedia mag de naam klantenservice niet dragen. Waardeloos!

Gewenste Oplossing:

Het volledige bedrag van de reservering binnen 4 weken op mijn bankrekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cuccureddu