Klacht: Geen geld terug

op 05 juli 2019 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 26-03-2019 een bestelling geplaatst. Nadat ik de kleren heb ontvangen heb ik alles gelijk terug gestuurd omdat de kleren te klein waren. Nu is het 05-07-2019 en ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ik krijg ook geen reactie meer op mijn mails. Ik kan geen telefoonnummer vinden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dannyvbavel