Klacht: Geen geld terug

op 11 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had boohoo kleding besteld. De maten klopte niet en de kwaliteit van Aliexpress is nog beter. Ik heb daarom mijn hele bestelling op 5 juni teruggestuurd. Duizend mails verder met valse beloftes, zou ik 30 juni mijn geld ontvangen. 11 juli en nog steeds niks en word nog steeds aan het lijntje gehouden via de mail. Snap wel waarom ze geen telefoonnummer neerzetten op hun site.

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jls1