Klacht: Geen geld terug

op 01 mei 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had in de maand januari een jas besteld in de kleur beige. Ik heb toen de jas in het rose ontvangen.Daarna heb ik een mail gestuurd en verteld dat het de verkeerde kleur was. Vervolgens vertelde ze me dat ze de juiste kleur zouden sturen. En toen hebben ze me precies dezelfde rose jas terug gestuurd en ik moest zelf betalen voor de retourkosten terwijl het hun fout was.Ik heb ze zo vaak ge-eimald, maar ze willen me maar niet helpen. Ik heb niet het totale bedrag van mijn jas gekregen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Youssra1234