Klacht: Geen geld terug

op 31 januari 2014 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via internet twee paar Nikes besteld maar door een storing is die bestelling niet doorgekomen maar wel betaald. Ik ben nu al een paar weken bezig mijn geld terug te krijgen. Ik heb bewijs van betaling via de mail verzonden maar hoor niets. Gisteren weer gebeld (4e keer) kreeg een Engels sprekende dame aan de lijn. Zij kon niets vinden en toen werd de verbinding verbroken. Meteen weer een mail gestuurd en nog niets gehoord.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tovia