Klacht: Geen geld retour voor ondeugdelijk product

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de website van flowpods draadloze oordopjes besteld. Bij ontvangst van het
Pakketje kwam ik erachter dat deze gewoon via dropshipping uit China kwamen, na het open maken van het pakje probeerde ik de dopjes te connecten dit lukte niet gelijk. Nadat het gelukt was gaf het ene dopje aan dat de batterij al leeg was terwijl ik deze net volledig had opgeladen. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met flowpods en gezegd dat ik niet tevreden ben en mijn geld terug wil. Telkens word ik afgescheept met e-mails waarin ze mij niks toezeggen over het terug sturen van de produceerden en het terug sturen van de flowpods.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg en mijn bestelling kosteloos kan retour sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flowpods nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rweenaa1993