Klacht: Geen geld retour na retournering

op 08 augustus 2017 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 weken terug in Rotterdam Alexandrium mijn bestelling opgehaald en dezelfde dag geretourneerd in dezelfde winkel. Ik zou binnen 3 werkdagen mijn geld terug hebben op mijn rekening. Nu ruim 3 weken verder heb ik mijn geld nog steeds niet teruggestort gekregen. Na diverse e-mails over en weer met mijn bonnetje als bewijs van de retournering krijg ik te horen dat er problemen zijn bij de winkels in Nederland.

Na nog wat e-mails te hebben gestuurd krijg ik doodleuk te horen dat ik navraag bij mijn bank moet doen. Wat heeft die ermee te maken er waren toch ook geen problemen toen ik het geld overmaakte.

JD Sports ik wil mijn geld terug.

Ik heb mij netjes aan de voorwaarden gehouden dus doen jullie dat ook.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar JDsports over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Nene31

1 week geleden - Ik heb eindelijk mijn geld terug gekregen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nene31