Klacht: Geen geld retour

op 15 september 2016 over VLVT Amsterdam in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een paar schoenen besteld in de webshop van VLVT Amsterdam. Dit paar schoenen heb ik geretourneerd en op 30 Augustus heb ik een email gekregen met de mededeling dat mijn retour was goedgekeurd. ik zou binnen 2 weken mijn betaling terug ontvangen.

Het is nu 13 september en ik heb nog steeds niks ontvangen. 12 september heb ik contact gehad met de klantenservice die zou contact met me opnemen. Wederom nog niks gehoord en nog geen geld ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon binnen 1 dag mijn 135 euro terug krijg.

Reactie van de melder van de klacht C.Licshow

1 jaar geleden - Zelf maar weer contact gezocht met de webcare. Kreeg te horen dat er vanochtend een spoed opdracht was verzonden door hun financieel medewerker. Nog steeds geen betaling ontvangen (vreemd, een spoedbetaling wordt met SPOED door een bank verwerkt, meestal binnen 1.5 uur) in tegenstelling tot wat me gister beloofd is moest ik er zelf achteraan bellen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.Licshow