Klacht: Geen gehoor

op 14 juni 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een aantal keer bij jullie aangeven dat ik mijn zending (meerdere artikelen wat ik in 1 keer besteld heb) wil annuleren. Helaas krijg ik bij jullie steeds geen gehoor. Ik heb inmiddels 138,84 euro voor de artikelen naar jullie over gemaakt plus duane kosten van 37,99 euro die jullie mij terug zouden betalen. 1 artikel was niet meer voorradig hiervan heb ik de betaalde 7,83 al terug gekregen. Bij deze wil ik mijn zending nogmaals annuleren en mijn geld terug! Het gaat in totaal om 138,84 – 7,83 = 131,01 131,01 + 37,99 = 169 euro. Ik ontvang graag zo spoedig mogelijk een reactie en mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik al mijn geld weer terug heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 14 juni 2016 om 19:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door A.G. vd Wier