Klacht: Geen fotoalbum en geen reactie

op 08 april 2017 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Halverwege maart 2017 heb ik een fotoboek besteld bij fotoalbum.nl. Tot op heden heb ik niets mogen ontvangen. Aanvankelijk vond ik het al vreemd geen bevestiging van mijn bestelling te ontvangen, maar omdat ik via de site de voortgang kon volgen maakte ik me nog niet al te druk. Nu is sinds enkele weken ook de site niet meer bereikbaar. Er wordt verwezen naar een mailadres, maar enige reactie op mijn vraag naar de stand van zaken blijft tot nu toe uit. Ook telefonisch is niemand bereikbaar. Wat is er aan de hand fotoalbum.nl. Zo gaan we niet met klanten om.

Gewenste Oplossing:

Omdat ik weinig vertrouwen heb in de gang van zaken zou ik graag mijn geld terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr. R. de Vries