Klacht: Geen folders en klacht indienen lukt niet.

op 30 augustus 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij krijgen al enige tijd de reclamefolders niet meer, terwijl onze buren deze wel ontvangen… Ik probeer steeds via de site van Spotta zelf een klacht in te dienen, maar dit lukt niet, omdat ik niet verder kom: cookies moeten geaccepteerd worden, maar na het op akkoord klikken verdwijnt dit balkje niet, dus ik kom niet verder op de site…

Gewenste Oplossing:

Folders graag weer ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Gerinda1987