Klacht: Geen examen kunnen reserveren

op 21 mei 2021 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan wel inloggen maar als ik dan een examen wil reserveren kan ik niks aanklikken. Ik kom niet eens tot het kopje ”datum en tijd”. Ik snap dat het druk is maar sluit dan gewoon vanaf het begin de site of geef het aan voordat je de hele wachtrij uitwacht.

Gewenste Oplossing:

Als je een examen kan reserveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JaimySchaar