Klacht: Geen enkele reactie over terugbetaling/vouchers

Nicole Eggermont op 02 juli 2020 over Travelgenio in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor 5 personen bij travel2be/travelgenio tickets gekocht voor retour vliegreis Düsseldorf – Adana. (25 april – 3 mei 2020). DEZE REIS KON NIET DOORGAAN TGV CORONAMAATREGELEN. Tot op de dag van vandaag geen enkele reactie over een terugbetaalregeling of voucher. Gewoon geen enkel contact. 1500 euro.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van mijn tickets, zo snel mogelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Travelgenio

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Travelgenio nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole Eggermont