Klacht: Geen draadloos netwerk gevonden

op 27 december 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 jaar terug een laser printer gekocht. Vanaf dag 1 al ellende met dat ding. Keer of 5 a 6 is hij opgehaald voor reparatie. Waarvan ie een jaar kwijt was. 1 maal glasplaat stuk terug kreeg. En het probleem is NIET opgelost. Hoop ellende en frusstraties. En nu ook geen contact met Samsung meer kan opnemen.
Ik ben er zo klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Als ie het eindelijk het WEL doet em ECHT gemaakt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karan1978