Klacht: Geen download mogelijk

op 30 juli 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zowel op mijn smartphone onder Android als op mijn Ipad onder IOS kan ik de krant niet ontvangen: ‘er is een onverwachte fout opgetreden’. Wat verder opvalt is dat ik ook niet via instellingen bij mijn abb gegevens en profiel kan komen c,q, niet kan uitloggen om opnieuw in te loggen.

Gewenste Oplossing:

..deze klacht is duidelijk een VK probleem [treed op meerdere apparaten op]. Dus pas tevreden als het is opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wederbeetje