Klacht: GEEN DATA OVERZETTEN MOGELIJK

op 20 september 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kpn kompleet is 30 dagen geleden aangevraagd. en vandaag overgezet. ook mijn dochter is vandaag aangesloten. alleen duurt het nu nog 4 dagen minimaal voordat de gegevens ingevoerd zijn. dus mijn dochter van 18 zit 4 dagen zonder mobiel internet. ik vindt het werkelijk niet normaal dat ze zo stom kunnen zijn. en zeker om het niet te vertellen

Gewenste Oplossing:

nu meteen regelen dat ze op een andere manier data krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thomdamen1968