Klacht: Geen contact

op 04 juni 2021 over Vliegwinkel.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In 2020 is mijn reis VW-4004405 geannuleerd vanwege corona. Ik heb onlangs per email gevraagd om mijn boeking nu naar september dit jaar te zetten. Ik kreeeg keurig antwoord met de extra kosten. De boeking moet ik per chat laten bevestigen maar dat lukt niet want mijn oude boeking bestaat niet meer. Na meerdere mails en contactformulieren krijg ik nu geen reactie meer.

Gewenste Oplossing:

Als mijn nieuwe vlucht geboekt wordt:
United Airlines UA71/UA70
Amsterdam Sept. 11th 09.15 Newark 11.15
Newark Sept. 20th 18.15 Amsterdam Sept. 21th 07.15

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vliegwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vliegwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rene van Soelen