Klacht: Geen compensatie bij vakantieleed

op 10 februari 2018 over Vakantiediscounter in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dag 2 van onze vakantie in Lanzarote was er ingebroken in ons appartement, alles gestolen. Wij hebben niet meer van de vakantie kunnen genieten door de afhandeling hiervan. Vakantiediscounter geeft geen enkele compensatie en geeft aan niet verantwoordelijk te zijn voor de acties van derden. Ik zal niemand aanraden hier een reis te boeken! Ik zal het in iedergeval nooit meer doen!

Gewenste Oplossing:

Compensatie gezien de vakantieleed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vakantiediscounter

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vakantiediscounter nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

9 maanden geleden - Goedendag, Namens Groeten van MAX zou ik graag contact met u opnemen. Zou u mij uw contactgegevens kunnen mailen naar groetenvanmax@tuvalu.nl? Ik hoor graag het volledige verhaal. Groet, Denise - Groeten van Max

Alle klachten die gemeld zijn door Erik_28