Klacht: Geen communicatie

op 28 mei 2021 over Bruynzeel Keukens in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In December heb ik een offerte ondertekend voor renovatie van mijn keuken en uiteindelijk begin April is de aannemer, die werkt voor Bruynzeel , begonnen met de renovatie. Maar helaas houdt het daar mee op. Ik zit nu met een halve keuken, overbodig materiaal wat de aannemer niet kan gebruiken, schades aan keukenblad en kastjes en totaal geen enkele communicatie vanuit Bruynzeel naar mij. Vanaf 12 April heb ik al diverse malen geprobeerd contact te zoeken met een adviseur, gemaild en gebeld en ben zelfs naar de vestiging in Cruquius geweest om daar mijn beklag te doen maar helaas.
We zijn nu 7 weken verder en er gebeurt helemaal niets.

Gewenste Oplossing:

- Keuken opleveren en afmaken volgens opdracht
- schade herstellen of anders vervangen van onderdelen
- meenemen en verrekenen van overbodig materiaal
- schadevergoeding van gemaakte kosten, telefonisch
- extra aangevraagde onderdelen leveren volgens opdracht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bruynzeel Keukens over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Erwin Jansen