Klacht: geen communicatie

Ellen van der Ligt op 10 juli 2020 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht naar Bali is al weken geleden geannuleerd, van Cheaptickets heb ik hierover nog geen enkel bericht ontvangen. Ik heb hen gemaild maar ook hierop komt geen reactie. Natuurlijk heb ik er alle begrip voor dat het er erg druk is, maar uitsluitend volstaan met standaardmails kan simpelweg niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik a) bevestiging krijg van de annulering van mijn vlucht en b) helderheid heb over de te volgen procedure

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen van der Ligt