Klacht: geen catalogus meer

op 11 maart 2020 over WITT international in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog nooit iets bij u gekocht omdat ik niet koop bij vanaf prijzen want een maatje meer kost bij u heel veel meer zaken als klingel en your look hebben alles voor een prijs en dat vind ik wel zo eerlijk ook bij C en A betaal je niks meer voor grotere maten’Dus geen catalogus meer sturen is ook zonde van het geld want die gaat zo in de papierbak.

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over WITT international

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over WITT international nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mimi0202