Klacht: Geen bus 82 en 56

op 18 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 82 had op maandagochtend 18 december een halfuur vertraging. Daarom koos ik er voor om met bus 56 te gaan. Deze bus moest echter naar de garage vertelde de chauffeur, waarna er geen nieuwe bus 56 kwam opdagen. Ondertussen reed de vertraagde bus 82 langs de bushalte zonder te stoppen, waardoor ik moest wachten op de eerstvolgende bus 82.

Gewenste Oplossing:

Zorg voor vervanging wanneer een bus naar de garage moet en zorg ervoor dat de bussen stoppen bij de halte.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CharlottevdBelt