Klacht: geen bus

op 13 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag anderhalf uur op een bus naar deel assendorp te gaan. Nu hebben wij er weer gestaan bij de dahliastaat en kwam er weer geen bus. Kunnen wij niet naar de verjaardag van mij schoonmoeder terwijl wij gebak mee hadden voor de avond visite. IK BAAL HIER ERGVAN..ALS . ANDERE BUSSEN RIJDEN MAAR BUS 3 NAAR ASSENDORP NIET.

Gewenste Oplossing:

Heb nu gebakkosten gemaakt en baal van de slechte informatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flip11